Xcitment Front
Terug naar Homepage Demo Pagina Contact formulier

Xcitement - The Crew....

Sharon   Jan
Sharon geniet zichtbaar en enthousiast van elk optreden. Dit enthousiasme weet zij perfect over te brengen op het publiek. Haar favoriete muziekstijl is Country & Western maar onze klanten zijn het unaniem met elkaar eens..... Sharon is in elk genre een TOPPER!   Jan begeleidt de Sharon op toetsen en biedt waar nodig vocale ondersteuning. Jan is werkzaam als professioneel muzikant en vervaardigt digitale arrangementen die wereldwijd door vele muzikanten tijdens hun optredens worden gebruikt.

Muzikale beleving....
In tegenstelling tot vele andere collega's maakt Xcitement GEEN gebruik van Audio CD's en/of MP3 bestanden. De muzikale begeleiding wordt voortgebracht door gebruik te maken van de op het podium aanwezige muziek instrumenten en alle zangstemmen zijn live gezongen. Wat u hoort komt dus geheel overeen met datgene wat u op het podium ziet!
Repertoire....
Het repertoire van Xcitement bevat songtitels uit alle gangbare genres en wordt wekelijks aangevuld met Golden Oldies en HitChart titels. Tijdens het optreden wordt bepaald welke songtitels er worden gespeeld door te reageren op de wensen van het publiek. Uiteraard houden we daarbij ook rekening met de wensen die door u vooraf kenbaar zijn gemaakt.

Professionaliteit en kwaliteit staan voorop!
Vanzelfssprekend hanteert Xcitement een professionele beroepsattitude voor, tijdens en na de optredens. Dit uit zich o.a. in; verzorgd uiterlijk/kleding, minimaal 1 uur voor aanvang optreden aanwezig, compacte professionele installatie met meer dan gemiddelde geluidskwaliteit enz enz.
Gebruikte apparatuur....
- Keyboards: Yamaha Genos & Korg PA4x
- 4x Shure Beta 87A Microfoon
- Yamaha 01V96 V2 Digital Mixer
- Bose Panaray Digitale Audio Controller
- PowerSoft Digam Q4004 Digitale Versterker 4x1000Watt RMS
- Bose 1800 Series VI Versterker 2x750Watt RMS
- 8x Bose 802 Series II luidsprekers
- 2x Bose 502B Bas luidsprekers
- Professionele lichtset met o.a. Par podiumverlichting en Moving Heads
De totale set is Multi-Purpose en schaalbaar. Xcitment 'past' in elke ruimte door alleen het aantal luidsprekers te plaatsen dat strikt noodzakelijk is, zonder daarmee de geluidskwaliteit nadelig te beïnvloeden.